Reklam

Duyuru ForumHarika Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arawn

Developer
Developer
Merhaba.

ForumHarika.Com genel forum adresimiz bugünden itibaren aktif olmuştur. Amacımız, kullanıcılarımıza keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunmak ve başta kendimize de bu alanı yaratarak hayatımızın yoğun stresinden kaçıp duygu ve düşüncelerimizi ifade edebileceğimiz, eğlenebileceğimiz, tartışabileceğimiz, güzel sohbetler yapabileceğimiz bir platform kurmaktır.

Forumharika.com önceden de iki sene kadar forum sitesi yayını yapmış, daha sonra sahipleri forumu kapatmışlar. Biz eski sahipleri Aylin ve Efe isimli arkadaşlara veda indexine koydukları mail adresinden ulaşarak alan adını satın aldık kendileriyle ve eski forumharika.com dönemiyle ilgimiz yoktur. Aslında eski yedeklerini kurup devam etmeyi istedik ama eski sahipleri tamamen sildikleri için bize teslim edemediler, host firmasına da sordular onlardada üzerinden zaman geçtiği için yedek yokmuş. Kendilerine ilgilerinden ve transferler sırasında sağladıkları kolaylıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Satın alırken domain süresi de +1 yıl uzatılmıştır.

Forumda farklı kaynaklardan alıntı konu açmaktansa, kendi özgün yazamadığımız konular için AI (yapay zeka) içerikleriyle özgün konular üretmeyi düşünüyoruz. Bunun için hatta xenforo ile bir sistem yapmışlar @Liath onu satın alacak ve ilerleyen günlerde deneyeceğiz. Tabi bunu yaparken herhangi bir bot, şişirme üyelik durumlarına sıcak bakmıyoruz, bu konuları kendi hesaplarımızdan paylaşacağız.

Umarım forumu keyifli, kaliteli ve sevebileceğiniz şekilde güzel bulursunuz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Merhaba,
Yeni başlangıçlar her zaman heyecan verici ve güzeldir. İleride üyelerimize adil ve huzurlu bir ortam sunmayı planlıyoruz. Özgün içeriklere daha fazla önem veriyoruz. Bu demek değildir ki hiç alıntı konu olmayacak. Ancak emeğin ve özgünlüğün ağır bastığı bir platform hedefliyoruz.

Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlerde büyüyeceğinden emin olduğum bir forumun parçası olmak çok güzel bir duygu, elinize sağlık. Hayırlı olsun 👏

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. Forum sevdasını içinde hep taze tutanlardan biri olarak, yeni forum projenizde başarılar dilerim. Alan adı da anahtar kelime açısından uygun olduğu için projenin önünü açık görüyorum. Yine de yapay zeka yanında organik içeriklerle de daha iyi yerlere gelinebilir.

Hali hazırda sahibi olduğum ve ilgilendiğim forum sitelerinden fırsat bulursam uğramaya ve içerik üretmeye, destek olmaya çalışırım diye umuyorum.

İyi forumlar...​

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. Forum sevdasını içinde hep taze tutanlardan biri olarak, yeni forum projenizde başarılar dilerim. Alan adı da anahtar kelime açısından uygun olduğu için projenin önünü açık görüyorum. Yine de yapay zeka yanında organik içeriklerle de daha iyi yerlere gelinebilir.

Hali hazırda sahibi olduğum ve ilgilendiğim forum sitelerinden fırsat bulursam uğramaya ve içerik üretmeye, destek olmaya çalışırım diye umuyorum.

İyi forumlar...​
Teşekkürler. Görüşleriniz kıymetli bizim için.
Aramıza hoş geldiniz bu arada.

• Like
Tepkiler: Com
Geri